Понеділок ,6.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Література
У ПОШУКАХ СЕБЕ

Жінка. Хто вона? Мати, дружина, сестра, донька… У першу чергу – посередниця між реальним і нереальним. Тільки вона здатна відчувати межу між світами…

«Бріда» – трепетна історія кохання, пристрасті, таємниць і духовного пошуку від визначного майстра пера Пауло Коельо. Це книга пошуку жінки себе у світі, котра повинна забути про свою тендітність і бути нарівні з чоловічою силою.

У центрі уваги – дівчина Бріда, що робить перші кроки долі, поспішаючи знайти власне місце на Землі. В ...
Читати далі...
.

 

У "ТВОРЧІЙ ВІТАЛЬНІ "СТ" НАТАЛЯ МУЛЯР

ДОСЬЄ

Автор: Наталя Муляр, студентка 4 курсу інституту філології й журналістики

Дата народження: 7 травня 1995 року

Рідне місто (село): с. Іванів Калинівського району Вінницької області

Освіта: Іванівська СЗОШ І-ІІІ ступенів №1

< ...
Читати далі...
.

 

КВІТ ПОДІЛЬСЬКОГО СЛОВА

Урочистості з нагоди 45-річного ювілею спілки письменників Вінниччини відбулися в Мистецькому центрі Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського. Знаменна дата зібрала у стінах «вишу» подільських майстрів слова, переважна більшість яких розпочинала свій творчий шлях саме з цього освітнього закладу.
Детальніше про свято у сюжеті студентів 2 курсу напряму підготовки «Журналістика» Вікторії Боднар та Вікторії Сергєєвої.


.

 

РЕЛАКСУЄМО РАЗОМ ІЗ КНИГАМИ ТА ФІЛЬМАМИ

Промайнули спекотні літні деньки. Уже відійшли в небуття теплі вечори в компанії хороших друзів, незабутні поїздки до Чорного моря й сімейні пікніки. Однак осіння атмосфера – це чудова можливість побути наодинці із собою, розібратися з власними думками й переживаннями, особливо за чашкою запашного чаю, улюбленою книгою чи фільмом. А які ж кінострічки й видання допомагають відпочити нашим викладачам після важкого дня?

Про свої вподобання читачам «Педагога» розповів відповідальний секретар приймальної комісії, доцент кафедри всесвітньої історії інституту історії, етнології і права Павло Миколайович Кравченко.

...
Читати далі...
.

 

ГЕНІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ФАНТАСТИКИ

Книга – це портал в інший вимір, де діють свої закони. Єдиною проблемою залишається підбір видання для прочитання, який нині, як ніколи раніше, залежить від сучасної моди. Кожен чув про таких письменників як Рей Бредбері, Ден Браун, Пауло Коельйо, Еріх Марія Ремарк. Звичайно, з талантом цих геніїв літератури сперечатися ніхто не буде. Проте за такими розпіареними митцями молодь не може побачити вітчизняних талантів. Про один із таких йтиметься далі.

Сімейний дует Марини та Сергія Дяченків більше двадцяти років створює захопливі фантастичні романи, які змушують задуматися над своїм життям. Здається, вони зовсім не збираються зупинятися на досягнуто ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0