Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Спортивний щоденник
СПОРТИВНИЙ ЩОДЕННИК

Нещодавно відбувся 13-ий тур відкритого чемпіонату Вінницького району з футболу. Змагалися дві команди: ФК «Тростянець» та ФК «Десна» Сиваківці. Гра відбулась за складних природних умов, але результат матчу відповідав дійсності. Господарі перемогли з рахунком 2:1. У складі ФК «Тростянець» брав участь студент нашого університету Назар Олійник (ІФВіС, 4 курс).

***

У смт. Томашпіль проводилися змагання з гандболу, в яких брали участь 6 команд: «Вечірня Вінниця», ВДПУ, ВНТУ, ДЮСШ з Томашполя, Немирова і ...
Читати далі...
.

 

СПОРТИВНИЙ ЩОДЕННИК

Дівчата-спортсменки відстоювали честь університету під час змагань з волейболу за програмою Х літньої універсіади Вінниччини серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. Наш педагогічний представляли дві команди: ІФВіСу та міжфаку. За результатами боротьби команда ІФВіС зайняла п’яте місце, а міжфакультетська збірна опинилася на третій сходинці.

***

...
Читати далі...
.

 

СПОРТИВНИЙ ЩОДЕННИК


У нашому університеті в рамках ІІ Профспілкової спартакіади пройшли змагання серед жіночих команд інститутів та факультету з волейболу. Команді ПГФ (4 місце) зарахували технічну поразку через неявку на гру з ІППМ (3 місце).

...
Читати далі...
.

 

Спортивний щоденник

Осіння  частина Другої профспілкової спартакіади ВДПУ розпочалася змаганнями з настільного тенісу, в яких брали участь шість команд. Після декількох годин напружених ігор перше місце посів ІФЖ, друге та третє – ІМФіТО та ПГФ. В особистій першості перемога дісталася Андрію Мельнику (ІМФіТО) і Галині Тарабанчук (ІФЖ). Вітаємо переможців!

***

...
Читати далі...
.

 

Спортивний щоденник

На спортмайданчику ВДПУ відбулись урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту. На святі сили, краси, здоров’я та гармонії  зібралися представники фізкультурної еліти: молоді спортсмени, що завойовували престиж у галузі спорту, високопрофесійні активісти спортивного руху та студенти секційних груп, які мають беззаперечний  досвід та гарні здобутки.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 5 6 7


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0