Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
Вперше по той бік екрану

Столиця зустріла нас дрібненьким дощем і сіруватою завісою світанку. Настрій був злегка зіпсований. Минаючи калюжі, ми, вінницькі студенти-журналісти, зі своїм викладачем прямували на екскурсію до телекомпанії Першого Національного каналу. Всю дорогу балачка в гурті не стихала. Кожен розмірковував уголос над тим, чого очікує від походу. Пильно вдивлялися в будівлі, шукаючи своє місце призначення. І ось, нарешті, переступили поріг.

Спочатку ми відвідали Музей Національної телекомпанії України. Цінна колекція технічних засобів, що вийшли з ужитку, вразила своєю кількістю та різнобічністю. Це і фотоапарати, і мікрофони, і телевізори, і відеокамери. Ц ...
Читати далі...
.

 

ІЗ ЦЕГЛИН ІСТОРІЇ ЗБУДУЄМО СУЧАСНІСТЬ

На І Всеукраїнському студентському турнірі істориків серед 13 команд з усієї України студенти інституту історії, етнології і права нашого університету вибороли почесне ІІ місце, за що були нагородженні дипломами, книгами про минувшину рідної Вітчизни та безліччю позитивних емоцій.

 

З 1999 р. Всеукраїнський турнір істориків проходив серед школярів і мав на меті показати їхні знання з всесвітньої історії та історії України. У 2012 р. організатори турніру вирішили здивувати усіх і вперше в Укр ...
Читати далі...
.

 

Талановитий композитор асоціюється з вічністю

Завдяки йому діти почули музичні версії казок «Коза-Дереза», «Пан Коцький», а дорослі захопились його операми «Наталка-Полтавка», «Тарас Бульба». Знаний у всьому світі композитор, диригент, піаніст, педагог та громадський діяч, заслужено вважається засновником української національної музики. Він сягнув своїм талантом вище неба і засяяв ясніше зорі. Його ім’я – Микола Лисенко.

Він відчував потребу суспільства в музиці. Попри можливість жити за кордоном і контактувати з видатними особистостями світового рівня, все ж повернувся до України та реалізував свій творчий потенціал на теренах рідної землі. Його твори цікаві та актуальні і в наш час. ...
Читати далі...
.

 

«ЗАХИСТИ СВОЄ ПРАВО ЗНАТИ. СКАЖИ «НІ» ЗАКОНУ ПРО НАКЛЕП!»

– під таким гаслом відбувся «круглий стіл», організований студентами

4 курсу, напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету

Окрім молодих мас-медійників, до спілкування приєдналися: представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області Вадим Мазурик, автор та ведучий програм каналу «ВДТ» Андрій Орленко, член колегії адвокатів України Анна Брезінська та керуючий партнер ТОВ «Право-24» Ксенія Кукуть.

...
Читати далі...
.

 

На її обличчі ніколи не згасає посмішка, а в очах – вогник надії

Симпатична дівчина з виразними очима та чарівною посмішкою, невеличкого зросту, але хорошої вдачі, русяве волосся до пояса вабить погляд оточуючих. Має чисту душу й гострий розум. Вона – талановита особистість. Знайомтесь – Оксана Мовчан, студентка 1-го курсу ІФЖ.

Малою батьківщиною юної поетеси є смт. Муровані Курилівці, що на Вінниччині. У шкільні роки Оксана завжди виділялася з-поміж інших особливою допитливістю та уважністю. Без її активної участі не проходив жоден місцевий та шкільний захід.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 207 208 209 210 211 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0