П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
У СОБАЧИХ ОЧАХ – ДОБРОТА І БЕЗЧЕСТЯ ЛЮДСЬКЕ

Якщо Ви живете у Вінниці, то просто не можете не знати про притулок для собак «Планета». Там проживають близько двох сотень песиків, врятованих від смерті, хвороб, голоду і холоду вулиць. Більшість тварин «не розчарувалися» в людях, навпаки – радіють бути поряд з ними.

Як на мене, у притулку можна влаштовувати справжні курси собако-терапії: стільки тепла й любові дарують браття наші менші. У закладі працюють справді віддані люди, адже доглядати двохсот «вухато-хвостатих», я ...
Читати далі...
.

 

До 100-річчя нашого університету

залишилося 7 місяців

...
Читати далі...
.

 

ТАЄМНИЦІ ЗІРКОВОГО ЖИТТЯ СОЛІСТА ГУРТУ «ТіК» ВІКТОРА БРОНЮКА

Одного з похмурих та холодних ранків листопада, коли всі студенти дрімали на парах, а викладачі монотонно «наспівували» свої лекції, університет пробудила звістка про те, що до нас завітав соліст гурту «ТіК» Віктор Бронюк. Колись він вільно крокував корпусами та поверхами, навіть не замислюючись над тим, що сьогодні, аби зайти до храму науки, доведеться позувати перед камерами студентських мобільників та фотоапаратів, роздавати автографи фанатам.

...
Читати далі...
.

 

Другокурсники інституту педагогіки, психології та мистецтв змагалися у творчому конкурсі «Барви осені». Студенти демонстрували свої вокальні здібності, вміння танцювати та декламувати вірші. Всі учасники виявилися надзвичайно талановитими. За підрахунками балів трьох конкурсів першість здобула група 2-АМ, приз глядацьких симпатій отримала група 2-Ж.

...
Читати далі...
.

 

ПИСЕМНІСТЬ – ВЕЛИЧ НАРОДУ

Нещодавно інституті філології й журналістики пройшла відкрита лекція для студентів 2-го курсу, організована доцентом кафедри української мови Аллою Костюк. Темою зустрічі була історія розвитку писемності.

На захід прибули іноземці, які навчаються у вінницьких «вишах». Вони презентували особливості своїх рідних мов. Студентка ВНТУ Лі Сює розповідала про походження та розвиток китайських ієрогліфів, її колега Цзін Цзін поінформувала слухачі ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 241 242 243 244 245 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0