Вівторок ,30.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
МОВОЮ ЦИФР

У 2010-2011 рр.захищено 3 докторські (Коляструк О.А., завідувач кафедри етнології; Павликівська Н.М., завідувач кафедри української мови й загального мовознавства; Штифурак В.Є., доцент кафедри психології) та 17 кандидатських дисертацій.

У спеціалізованих вчених радах уні ...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ ВІННИЧЧИНИ: «МОЛОДА СПРАВА – ДОРОСЛІ МОЖЛИВОСТІ»

У жовтні 2010 року з ініціативи Спілки молодіжних організацій Вінниччини було створено Студентський парламент Вінниччини. Його діяльність спрямована на популяризацію ідей демократії і громадянського суспільства, задоволення соціальних, творчих, духовних, економічних та інших інтересів студентства, залучення активних молодих людей до роботи над соціальними проектами.  До складу Студпарламенту входять депутати, які представляють 34 ВНЗ І-ІV рівнів акредитації області.  ...
Читати далі...
.

 

СПОРТИВНИЙ ЩОДЕННИК


У нашому університеті в рамках ІІ Профспілкової спартакіади пройшли змагання серед жіночих команд інститутів та факультету з волейболу. Команді ПГФ (4 місце) зарахували технічну поразку через неявку на гру з ІППМ (3 місце).

...
Читати далі...
.

 

«СТУДЕНТСЬКА ТЕРИТОРІЯ»: П’ЯТЬ ВІЧНОСТЕЙ ТИ ПОРЯД

П’ять років у житті людини це час, коли вже починаєш старанно виводити літери на папері, рахувати слоників уві сні, вчити віршики й збиратися до школи. Попереду – незвіданий світ, який хутчіш хочеться пізнати. А що таке 5 років для часопису? Це значний відрізок часу! Скільки всього може статися за 1 тис. 826 днів? Складно уявити, а ще складніше – згадати все.

...
Читати далі...
.

 

ПАМ’ЯТНИК ГІГАНТСЬКІЙ ШПАРГАЛЦІ

У нашому «універі» розумні студенти, найкращі викладачі, оригінальний майдан із двома вишуканими фонтанами, ошатними квітниками, зеленими ялинами. Окрасою є пам'ятники М.Грушевському, І.Франку, В.Сухомлинському, а також Великому Сонцепоклоннику М.Коцюбинсьому, ім'я якого носить ВДПУ. До 100-річного ювілею нашого «вишу» газета «Студентська територія» провела опитування: «Якого пам'ятника ще не вистачає території студмістечка?»

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 242 243 244 245 246 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0