Неділя ,19.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Місто
ШКОЛА АНТИЗЛОДІЯ

Сьогодні не наштовхнутися на злодія можуть лише щасливчики. Завдяки різноманітності сучасних ґаджетів, коштовностей крадії мають чим зайнятися. Складається враження, що девіз грабіжників: «Бери від життя все!»

Як вберегти себе та свої речі від злодюг, знає полковник міліції Віктор Зубрицький.

– Як часто затримуєте кишенькових злодіїв? ...
Читати далі...
.

 

МИСТЕЦЬКИЙ ВОЯЖ ЮНИХ ПОЛЯКІВ

Днями в межах реалізації проекту «Розвиток особистості в контексті міжкультурного спілкування в системі освіти»  до Вінниці прибула група польської молоді з художнього ліцею ім. С. Виспянського з м. Єлєня Гура (Дольношльонське воєводство) в супроводі директора навчального закладу Мартіна Знамєнкєвича.  Зустрічали іноземних гостей учні та педагогічний колектив загальноосвітньої школи №3 ім. М.Коцюбинського.

На юних художників у місті над Бугом чекають майстер-клас відомої писанкарки Марини Верхової-Юрченко, майс ...
Читати далі...
.

 

ПОВЕЗЕ ВІННИЧАН СТАРЕНЬКИЙ ТРАМВАЙ…

100 літ тому перший Вінницький трамвай здійснив свій рейс від залізничного вокзалу до жіночої гімназії. Протяжність трамвайної колії складала 8,6 км, якою курсувало 7 вагонів.

З роками їх кількість збільшувалась, але 19 липня 1942 року, коли Вінниця була окупована німецько-фашистськими загарбниками відбувся крах трамвайного розвитку. Спочатку з фронту на залізничну станцію почали надходити ешелони з пораненими, для транспортування яких використовувались трамваї, робітники йшли на війну (загинуло 1 ...
Читати далі...
.

 

ПСИХОЛОГІЯ НЕРІВНИХ ЗА ВІКОМ СТОСУНКІВ

Якби за весь час існування людства можна було зробити моніторинг найуживаніших слів, безперечно, це було б слово «кохання» та «любов». Саме вони були причиною усіх процесів антропогенного походження.

«Amor omnibus idem» (любов у всіх єдина) – сказав колись Вергілій. А й справді, скільки існує легенд, притч, поем, пісень, романів, віршів, та що там – життєвих сповідей на одвічну тему кохання… І чи може хоч одна людина в цьому світі уявити своє життя без цього прекр ...
Читати далі...
.

 

ПЕРЕМОЖНА СТУДВЕСНА

У рамках святкування Днів Європи у Вінниці відбувся феєричний гала-концерт «Нові імена студентської весни – 2013». Це стало яскравою крапкою у проведенні другого фестивалю творчої самодіяльності молоді «Студентська весна – 2013», який тривав майже три місяці. Протягом цього часу 16 команд із ВНЗ нашого міста змагалися за звання найкращої в п’яти номінаціях: «Спорт», «Дебати», «КВК», «Видовищна програма», «Соціальний проект».

Учасники з нашого університету гідно виступили, здобувши першість у номінаціях «Спорт», «КВК» та «Дебати». Вирішальною стала перемога в етапі «Соціальний проект», де завданням учасників бул ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0